14
No
?jalan
14.11.2015 13:42

Setelah berjimba di Magic Eye 3D Museum, kami meneruskan perjalanan kami dengan tuktuk yang telah disewa ke Lee Gardens Plaza. Daripada jumlah 3.16 juta pelancong yang direkodkan melawat Terengganu tahun lalu, seramai 188,000 orang telah mengunjungi Pulau Redang bagi tempoh Mac hingga Oktober,? katanya kepada pemberita selepas majlis sambutan penerbangan pertama Berjaya Air dari Singapura ke Pulau Redang di Lapangan Terbang Pulau Redang (LTPR), semalam. Penerbangan pesawat ATR72-500 dari Lapangan Terbang Changi, Singapura membawa 38 penumpang dan disambut Dato' Abdul Rahin, Khazan dan Pengurus Malaysia Airport Berhad (MAB), Dr. Ahmad Ramli Mahmood. Hasil pembaharuan itu juga, kadar purata penginapan resort-resort di Pulau Redang pada tahun lalu sebanyak forty peratus.

Sementara itu, Twitter Lembaga Lebuh Raya Malaysia melaporkan pengguna dari Kuala Lumpur juga boleh membuat u-turn di KM29.three manakala dari Kuantan keluar ke Karak dan melalui jalan Bahau. Untuk anda yang sedang mencari pakej berbaloi, jimat, selesa , tiada caj tersembunyi tetapi murah untuk percutian ke Pulau Perhentian, kami ada penyelesaian terbaik untuk anda.

Beliau berkata demikian sempena majlis ramah mesra bersama media dan meraikan Kelab Rekreasi Tourism Malaysia 'Jom Gi Candat 2012' di Lodge Seri Malaysia Marang baru-baru ini. Sehubungan itu katanya, Tourism Malaysia Terengganu akan bekerjasama dengan agensi pelancongan, pengusaha bot dan hotel pakej percutian pulau pangkor bagi menyediakan pakej yang menarik. Katanya, beberapa siri perbincangan dan pertemuan dengan agensi yang berkaitan sudah dilakukan untuk memastikan pakej yang disediakan selaras dari segi kemudahan, keselesaan dan kadar harga.

Pakej ini sah untuk tarikh 1 april - 29 april 2014,19 might - 22 could, 25 - 27 may, 1 sept hingga 12 sept,22 sept sehingga 30 sept 2014. Jom snorkeling bersama mungkin tidak dapat lihat shark di pulau redang dan pulau tioman Anda akan lihat hanya di Pulau Perhentian Kecil! Apa kata anda datang ke Pulau Perhentian dan dapatkan pakej-pakej percutian 3 hari 2 malam Pulau Perhentian 2014, pakej percutian four hari 3 malam Pulau Perhentian. Kami juga menyediakan perkhidmatan bot untuk anda yang ingin mencuba snorkeling ke Pulau Redang-Pulau Lang Tengah atau Pulau Rawa-Pulau Susu Dara dengan kadar berpatutan.

Daripada jumlah 3.sixteen juta pelancong yang direkodkan melawat Terengganu tahun lalu, seramai 188,000 orang telah mengunjungi Pulau Redang bagi tempoh Mac hingga Oktober,? katanya kepada pemberita selepas majlis sambutan penerbangan pertama Berjaya Air dari Singapura ke Pulau Redang di Lapangan Terbang Pulau Redang (LTPR), semalam. Penerbangan pesawat ATR72-500 dari Lapangan Terbang Changi, Singapura membawa 38 penumpang dan disambut Dato' Abdul Rahin, Khazan dan Pengurus Malaysia Airport Berhad (MAB), Dr. Ahmad Ramli Mahmood. Hasil pembaharuan itu juga, kadar purata penginapan resort-resort di Pulau Redang pada tahun lalu sebanyak forty peratus.

Comments


Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!