14
No
?pengalaman Naik Train
14.11.2015 13:42

Adik aku si Jakir yang penjimat gila dan kena paksa bercuti ke Korea ni pun mengeluh sebab kena beli pakaian yang memang tidak murah untuk didapati di Malaysia. Pakej ini sah untuk tarikh 1 april - 29 april 2014,19 might - 22 could, 25 - 27 might, 1 sept hingga 12 sept,22 sept sehingga 30 sept 2014. Jom snorkeling bersama mungkin tidak dapat lihat shark di pulau redang dan pulau tioman Anda akan lihat hanya di Pulau Perhentian Kecil! Apa kata anda datang ke Pulau Perhentian dan dapatkan pakej-pakej percutian 3 hari 2 malam Pulau Perhentian 2014, pakej percutian four hari 3 malam Pulau Perhentian. Kami juga menyediakan perkhidmatan bot untuk anda yang ingin mencuba snorkeling ke Pulau Redang-Pulau Lang Tengah atau Pulau Rawa-Pulau Susu Dara dengan kadar berpatutan.

Sementara itu, Twitter Lembaga Lebuh Raya Malaysia melaporkan pengguna dari Kuala Lumpur juga boleh membuat u-turn di KM29.three manakala dari Kuantan keluar ke Karak dan melalui jalan Bahau. Untuk anda yang sedang mencari pakej berbaloi, jimat, selesa , tiada caj tersembunyi tetapi murah untuk percutian ke Pulau Perhentian, kami ada penyelesaian terbaik untuk anda.

Pakej bajet lengthy beach ini menawarkan aktiviti yang sangat menarik untuk anda di pulau perhentian kecil seperti kayak, snorkeling,banana boat dan mountaineering. Kepada yang ingin bercuti pada pada hari ahad hingga jumaat ( waktu weekdays ) Anda boleh dapatkan pakej bajet perhentian ini serendah rm260 seorang. Untuk hujung minggu anda tidak dinasihatkan untuk tidak walk pakej pangkor in ke pulau perhentian kecil. Semua yang masuk hujung minggu kebanyakan booking awal untuk masuk ke pulau perhentian kecil. So pada bulan April - September banyak mat salleh yang akan masuk pulau perhentian kecil.

Betoi ka harga flight rm18 lagi murah dari keretapi saya bercadang nak pi melawat langkawi bulan april ni bersama keluarga yang tak pernah jejak langkawi dulu saya pi sana naik bas saja tak bawak keluarga atas dasar tugas tapi kali ni nak get pleasure from dengan depa pulak.Seronok ooii pi langkawi jangan sampai Satun dah la. Jika ke Negeri Sembilan, golongan makcik-makcik lebih suka singgah ke Nilai, nak borong baju katanya.

Tak mengapa kita ada pakej murah untuk anda yang ingin ke pulau perhentian sama ada berdua atau berkumpulan. Kami menawarkan pakej 3 hari 2 malam di beberapa tempat sekitar pulau perhentian kecil. Kepada yang ingin pergi berkumpulan pada hujung minggu ( untuk jumaat hingga ahad ) anda boleh dapatkan pakej bajet lengthy beach ini. Pakej bajet murah 3 hari 2 malam snorkeling di pulau perhentian ini sesuai untuk yang ingin pergi secara berkumpulan, Pakej untuk yang tinggal di sini ialah untuk sebilik 3 orang ( minimal ) , four orang dan 5 orang sebilik. Anda dinasihatkan untuk berhati hati ketika memilih agen untuk ke pulau perhentian kecil.

Comments


Free homepage created with Beep.com website builder
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!