13
No
?mobilier Unicat Din Lemn Masiv, Sculptat Sau Pictat Artisan De Maison Mobilier La Comanda, Mobila
13.11.2015 09:20

Creativitatea noastra s-a inspirat din portile maiestuoase maramuresene, troite, obiecte vechi provensale, din mobilierul din lemn masiv, in stil florentin, de palatele toscane, de casele provensale, de castelele medievale ori de cabanele din Alpi. Realizam la comanda orice tip de mobilier din lemn masiv simplu sau combinat cu fier forjat, cu tusa finala information de un component sculptat in lemn sau pictat manual. Executate de pictorita din echipa Artisan de Maison dupa schite originale, in functie de dorinta ta si de stilul casei, toate picturile hand-made de pe piesele story de mobilier sunt unicate. Peste 25 de producatori si comercianti de mobila din Romania, dar si din Ungaria si-au expus marfa unicat pe palierele din mall.

Ro este un magazin online de mobila la comanda, ce comercializeaza produse de mobilier pentru casa si birou, mobilier pentru restaurante si cafenele, canapele, saltele, scaune. Piese de mobilier clasic, colectii avangardiste, dar si mobilier rustic sau mobilier care se poate incadra la antichitati, in peste 80 de culori si sute de combinatii, din diferite materiale si facute pentru orice tip de incapere. Ideile dumneavoastra cumulate cu experienta noastra reprezinta method ideala de a da nastere unui mobilier unicat ca va va reprezenta in intregime.

Companie din Vancouver, British Columbia, a creat serie de piese de mobilier pe comanda pe cat de inedite, pe atat de amuzante. Piesele de mobilier ciudate, particular pentru locuinta, abunda zilele acestea, dar designul este pastrat inca pe linii drepte si inguste, useful, dar fara sa arate mobilier unicat prea ciudat. Asa ca companie americana a creat piese de mobilier si instalatii unicat, iar designerii si-au propus sa schimbe modul in care noi, femeile, vedem mobila. Ce le-a iesit acestor oameni: multime de piese de mobilier unice, amuzante, niste creatii de-a dreptul trasnite, care isi pot gasi cu usurinta un loc in casele noastre.

Din acest punct de vedere, micul mobilier cu simbol de unicat are avantajul ca poate intra in posesia oricarui amator fara sa fie nevoie de investitii impresionante. Pentru incaperile cu destinatie speciala sau cu configuratie deosebita, oferim mobilier unicat, proiectat si executat in concordanta cu geometria si functionalitatea spatiilor respective. Echipa noastra va lua in considerare toate ideile tale, oferindu-ti piese de mobilier pentru birou care sa se identifice cu personalitatea si cu stilul tau.

Articolele de mobilier sunt confectionate din otel laminat, produsele finite fiind vopsite in camp electrostatic. Elementele de feronerie pentru mobilier sunt realizate din otel laminat, prelucrat manual in atelierul nostru prin forjare la cald si lovire cu ciocanul. Se obtine astfel un produs finit cu un finisaj aparte, care ii confera calitatea de unicat.

Comments


Datenschutzerklärung
Free homepage created with Beep.com website builder
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!